top of page

O NAS

Image by Lukas Blazek
Kdo smo

Naš poslovni sistem je usklajen z našim načinom življenja. Smo vodilno podjetje v Sloveniji, specializirani na področju proizvodnje papirnega namiznega programa. Naša tržna niša je izdelava serviet, namiznih pregrinjal in podstavkov. Tržni uspeh je plod osredotočenosti na prodajo tistim kupcem, tisti tržni niši, za katero predvidevamo, da bodo imeli največ neposredne koristi od edinstvene storitve, ki jo ponujamo na svojem področju specializacije.

DSC_1353.JPG
Naše prednosti  

Edinstvena konkurenčna prednost podjetja je visoko kakovostna proizvodna tehnologija. Osredotoča se na dva ključna medsebojna procesa – fleksibilnost proizvodnje in individualne želje naročnika.

Za izdelavo naših proizvodov uporabljamo visoko kakovosten Airlaid material, ki ima prednost visoke vpojnosti, tekstilni izgled, kompaktnost ter sposobnost oblikovanja-dekoracije. In nenazadnje, cena gotovega izdelka je cenejša kot pranje enakega izdelanega iz tekstila.

Go Team
Najvarnejše podjetje

Podjetje SETI d.o.o. je že osmo leto zapored razglašeno kot najvarnejše podjetje po oceni tveganja, skladno z direktivo kapitalskega sporazuma po Baslu II, ki je vodilo pri sprejemanju pomembnih odločitev bank v Evropski Uniji.
Toda, uresničevanja strategije ter doseganja delovne uspešnosti, ni mogoče pričakovati, če ne mobiliziramo tistega kar je najdragocenejše, vendar pogosto preveč zapostavljeno: človeški potencial - človeški kapital podjetja.

bottom of page